Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Het merk Adesital biedt kwaliteit oplossingen voor de bevestiging van uw vloer- en wandtegels. Het Italiaanse bedrijf is een wereldwijde marktleider op het gebied van milieuvriendelijke bouwproducten, waaronder tegellijm, tegelvoegen en voorstrijkmiddelen.

De producten zijn van hoogste klasse en garanderen een duurzame oplossing voor de bevestiging van uw Italiaanse en Spaanse tegels. Hierdoor kunt u rekenen op een luxe én langdurige afwerking van uw tegels. Ontdek het assortiment bij Tegels Expert.

marmer wand tegels

Tegellijm volgens de BREEAM richtlijn

Naast de hoogste kwaliteit speelt bij Adesital innovatie een belangrijke rol in het productieproces. Adesital realiseert innoverende bouwproducten met het oog op de verbetering van het milieu en het algemeen welzijn. Zo biedt het Italiaans merk een groot assortiment ecologische tegelproducten. De artikelen voldoen hiermee aan de Nederlandse BREEAM richtlijn. Adesital is toepasbaar bij projecten met strenge duurzaamheidseisen.

Tagina Onice Reale marmerlook tegels
Creatieve Mozaïek tegels Ston Italia Enamel Pattern
Tagina Concreta tegelcollectie betonlook
Marmerlook creatieve tegels Apavisa Porcelanico
GEA tegels van LaFaenza in douche
Crystal mozaïek tegels Ston Italia
adesital ruim assortiment bij Tegels Expert

Adesital producten bij Tegels Expert

Bent u op zoek naar Adesital producten? Dan helpt Tegels Expert u graag verder. Wij zijn uw professionele groothandel en bieden u een ruim assortiment Adesital producten aan. Ontdek onder andere de Adesital tegellijm in diverse kleuren. Of bekijk de collectie cementbasis of expoxy voegmateriaal en kies voor een gegarandeerde bescherming van uw tegels tegen vocht, vuil en schimmel. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek Adesital product dan staat Tegels Expert voor u klaar. Wij importeren al onze producten rechtstreeks van onze leveranciers in Italië en kunnen u altijd uw gewenste producten aanbieden.

Benieuwd naar het Adesital aanbod?

Wilt u uw tegels met tegellijm van dé beste kwaliteit bevestigen? Tegels Expert importeert Adesital producten rechtstreeks vanuit Italië. Wij bieden u een uitgebreid Adesital assortiment en helpen u bij het vinden van uw gewenste tegelproducten tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar ons aanbod of heeft u vragen over het merk Adesital. Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.