Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ariostea tegels is in 1961 opgericht en sinds dien produceert het tegels van hoge kwaliteit met innoverende methodes die tegelijkertijd het minst schadelijk zijn voor het milieu. Ariostea maakt gebruik van gepatenteerde technologie bij het maken van de verschillende keramische tegels. Zo fabriceren ze tegels van puur porselein op 1300 °C waardoor de kenmerken van de unieke en hoge kwaliteit tegels naar boven komen.

Tegels Expert werkt al jaren samen met Italiaanse tegels producenten, bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust langs in onze showroom en ontdek zelf de unieke karakteristieke uitstraling van de Ariostea tegels.

Ariostea high-tech tegels

Unieke en exclusieve tegels

Ariostea High-Tech Tegels bestaan uit een uitzonderlijke combinatie van tegels die geproduceerd zijn met innoverende technologieën en de hoge kwaliteit. De keramische tegels van Ariostea zijn de meest unieke, stijlvolle en verfijnde keramische tegels op de markt. Qua milieu-impact is de productiefase de belangrijkste in de hele levenscyclus van het product, maar ook de fase waarin het bedrijf de hoogste controle heeft. In feite werkt Ariostea aan dit front door schone energiebronnen zoals methaangas te gebruiken voor de productie van thermische energie en tegelijkertijd de beste beschikbare technologieën te gebruiken; op deze manier behaalt Ariostea hoge prestaties in termen van beperking van de milieu-impact.

Enamel blends mozaïek recycle tegels Ston Italia
Unieke Italiaanse tegels met klasse Ston Italia Starpix
Kleurrijke unieke tegels Ston Italia Follow
Kleurrijke Italiaanse tegels in interieur
Italiaanse tegels van Il Cotto Tagina collectie
Ariostea hoge kwaliteit tegels

Hoge kwaliteit Ariostea tegels

De zoektocht naar hoge kwaliteit keramische tegels voor zowel uw terras, vloer en wand is voorbij. Ariostea is de marktleider waardoor u gegarandeerd bent van zeer hoge kwaliteit tegels. Doordat de organisatie al jaren actief is, bieden zij naast de hoge kwaliteit ook een enorm breed assortiment. De tegels worden namelijk geproduceerd met het oog op duurzaamheid, dit betekent dat ze er alles aan doen om de tegels zo te produceren dat het minimaal tientallen jaren mee gaat. Ariostea gaat zelfs nog een stap verder. Ze geven u de mogelijkheid om uw eigen ‘Slab’ te ontwerpen, met de technologische dienst ‘Design Your Slabs’. Hier bieden zij u de mogelijkheid aan om ieder type afbeelding op de grote technische keramische platen te verwerken. Ontdek de verschillende mogelijkheden en tegels in onze showroom!

Ariostea duurzame Italiaanse tegels

Duurzaamheid voorop

Ariostea is een vooruitstrevend Italiaans tegelmerk die veel aandacht hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben zij een team samengesteld van planteningenieurs en geologen die de verschillende materialen, zoals mineralen, klei, kwartsen en veldspaat, kunnen omzetten in innovatie materialen. Dit team doet er alles aan om te blijven innoveren op de volgende punten:

  • Het gebruik van grondstoffen met een lage impact op het milieu;
  • Minder verbruik van drinkwater;
  • Betere waste management;
  • Duurzame producten produceren;
  • Minder restanten en verwerkingsafval tijdens de productie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Onze showroom staat voor u klaar!

Ariostea is een marktleider op de Italiaanse tegelmarkt en leveren hoge kwaliteit tegels met een unieke en authentieke uitstraling. Door de jarenlange samenwerking met de Italiaanse producent kunnen wij de tegels voor een zeer scherpe prijs aanbieden in onze showroom in Nederland. Bent u benieuwd naar de verschillende tegelseries van Ariostea? Vraag een proeftegel aan of maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Vul het contactformulier in!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.