Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Atlas Concorde, opgericht in 1969, is een van de grootste keramische tegelmerken van de wereld. Het Italiaanse merk houdt zich voortdurend bezig met technologische vooruitgang en innovatieve ideeën. Het heeft als doel het bieden van een oplossing voor alle eisen van consumenten, designers en architecten. Dit doel in combinatie met technologie zorgt ervoor dat Atlas Concorde goed in kan spelen op de behoefte en eisen van de hedendaagse markt.

Doordat Atlas Concorde een breed scala aan maten, kleuren, afwerkingen, decoraties en toepassingsoplossingen biedt, passen de tegels in ieder interieur. Bekijk het assortiment stijlvolle tegels bij Tegels Expert of breng direct een bezoek aan onze showroom!

Prachtige kwaliteit Atlas concorde tegels

Atlas Concorde tegels van prachtige kwaliteit

De keramische wand- en vloertegels van Atlas Concorde zijn te herkennen aan hun prachtige Italiaanse stijl en design en de hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën. Dit betekent niet alleen buitengewoon keramiek ontwikkelen, maar ook productonderzoek combineren met verantwoordelijkheid voor het milieu, de samenleving en de mensen zelf. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit keramische tegels die op een duurzame manier worden geproduceerd.

Diverse kleuren en patronen tegels Ston Italia Thin laser
Tegels met streeppatroon van LaFaenza Party lijn
Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Atlas concorde tegels geschikt voor iedere stijl

Atlas Concorde: voor iedere stijl en toepassing

De luxe wand- en vloertegels van Atlas Concorde zijn geschikt voor zowel de woonkamer, de keuken en de badkamer. Het merk biedt een veelzijdig aanbod. Of u nu houdt van marmer, steen of houtlook, het is allemaal te verkrijgen in de stijlvolle series van Atlas Concorde. Iedere serie is ontworpen om kwaliteit te bieden voor een onderscheidend interieurontwerp met kenmerken van de Italiaanse stijl. Het assortiment bestaat uit standaard maten en afwerkingen, maar bevat ook uitzonderlijke series die uniek zijn binnen de tegelmarkt. Naast de verschillende maten en afwerkingen, zijn de tegels in verschillende kleuren, decoraties en texturen verkrijgbaar. Door het brede assortiment zijn de Atlas Concorde tegels geschikt voor zowel particulieren als grote organisaties, maar kiezen ook vele architecten en interieurdesigners voor deze tegels.

Atlas concorde assortiment

Assortiment Atlas Concorde

Bent u geïnteresseerd in de collectie van Atlas Concorde? Dan kan Tegels Expert u verder helpen! Bij Tegels Expert vindt u een ruim aanbod Atlas Concorde tegels uit verschillende series. Ontdek onder andere de Axi serie, welke bestaat uit keramische tegels waarbij duurzaamheid wordt gecombineerd met het karakter van hout, de betonlook vloer- en wandtegels uit de Dwell serie of de cement-look tegels uit de Evolve serie. Tegels Expert staat u graag te woord en geeft graag professioneel advies tijdens uw zoektocht naar passende wandtegels of vloertegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Atlas concorde Italiaanse tegels showroom

Breng een bezoek aan onze showroom!

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit Italiaanse tegels, met een uniek en stijlvol design? Dan  is het assortiment tegels van Atlas Concorde zeker een kijkje waard. Bij Tegels Expert vindt u een groot aanbod Atlas Concorde tegels. Doordat wij al jarenlang een goede en nauwe samenwerking hebben met onze Italiaanse leveranciers, bent u bij Tegels Expert verzekerd van de laagste prijzen. Bent u benieuwd naar ons uniek en uitgebreid assortiment Italiaanse keramische tegels? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek met eigen ogen de luxe uitstraling van de tegels. We staan te allen tijde voor u klaar en gaan samen met u op zoek naar tegels die voldoen aan uw wensen.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.