Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Wanneer u tegels in uw tuin, op uw dakterras of rondom uw zwembad wilt aanleggen is het verstandig om uzelf voorafgaand goed te informeren. Het resultaat zal namelijk het uitzicht van uw tuin of dakterras bepalen. We laten u graag even weten waar u op moet letten voordat u de buitentegels aanschaft en welke keuzes u heeft.

Uiteraard mag u ook altijd langskomen bij onze showroom voor eventueel advies of bewondering van ons ruime assortiment tuintegels. Heeft u interesse in tegels die op onze website staan, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is echter niet mogelijk om tegels via onze website te bestellen.

dakterras buiten tegels

Buiten tegels dakterras

Uw terrastegels zorgen voor een goede waterafvoer, bieden bescherming voor de ondergrond en geven uw terras een leuk uiterlijk. Er zijn dan ook diverse keuzes uit dakterrastegels. Zo kunt u kiezen uit houten, composiet, stenen en rubberen terrastegels. De dakterrastegels zijn makkelijk te verwijderen en terug te leggen, wanneer er onderhoud aan uw dak nodig zou zijn. Daarnaast zijn de dakterrastegels eenvoudig schoon te maken.

Voor uw dakterras wordt het aangeraden om lichtgewicht tegels te gebruiken. Het beste kunt u kiezen voor buitentegels van maximaal 4,5 centimeter dikte. Dit resulteert erin dat niet alle tuintegels geschikt zijn voor uw dakterras, houd hier goed rekening mee.

Buitenruimte met LaFaenza Couture tegels
Raw tegels Italiaans Atlas Concorde
Details keramische tegels van Party LaFaenza
Italiaanse tegels in betonlook Concreta Tagina
Handgemaakt Italiaans mozaïek Ston Italia Lacca
Zwembad tot leven wekken met Ston Italia Piscine
tuintegels terras

Tegels voor buiten in verschillende stijlen

Om uw tuin een andere uitstraling te geven, is het belangrijk om de juiste tuintegels te kiezen. Het is handig als u eerst de gewenste kleur en stijl tuintegels uitkiest. Daarnaast is het materiaal van de buitentegels niet geheel onbelangrijk. Zo kunt u kiezen tussen buitentegels die volledig kras- en slijtvast zijn of tegels die kwetsbaarder zijn. Bedenk van te voren hoe zeer de buitentegels belast zullen worden. Het formaat van de tegels speelt ook een erg belangrijke rol, dit wordt helaas vaak vergeten. Grote tegels laten uw tuin optisch groter lijken. Het is ook zeker de moeite waard om voldoende aandacht te besteden aan het kiezen van een legpatroon van de buiten tegels. U kunt meerdere formaten tuintegels combineren en u kunt diverse legpatronen aanhouden. Bij de keramische tegels bent u verzekerd van een ruime keuze in uitstraling. Deze tegels hebben een uitstraling van houten planken of van beton. De tegels zijn bestand tegen chloor en hebben een prettig gevoel aan uw blote voeten.

tegels voor zwembad imola

Zwembad tegels

De tegels rondom het zwembad worden voortdurend belast door de temperatuur, gewicht en chloor. Het is daarom erg belangrijk om de juiste keuze te maken. U kunt kiezen voor buitentegels die speciaal zijn gemaakt voor rondom het zwembad. Deze tuintegels zijn extreem sterk, makkelijk in onderhoud en dit type bekleding is over het algemeen een buitentegel met antislip eigenschappen. De kwaliteit van de buitentegel is essentieel om dalingen te vermijden wanneer de tegels nat zijn.

U heeft een erg brede keuze aan texturen, maten en kleuren voor de tegels rondom het zwembad. Het is aan u om te bepalen welke modellen bij uw zwembad en smaak passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor buitentegels met een stenen of houten uitstalling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.