Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Casalgrande Pandana is één van grootste marktleiders op het gebied van keramische tegels. Het Italiaanse tegelmerk weet al ruim 50 jaar unieke series uit te brengen, waarbij de tegels keer op keer zijn voorzien van een uniek design en luxe uitstraling. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit Italiaanse tegels van Casalgrande Padana? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom van Tegels Expert.

Casalgrande Padana 100% Italiaanse tegels

Casalgrande Padana tegels: 100% Italiaanse kwaliteit

Bij Casalgrande Padana staat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het tegelmerk staat wereldwijd dan ook bekend om het gebruik van moderne technologische innovaties bij de productie van keramische tegels. Dit doet Padana door de hoogste normen aan te nemen en elke stap in het productieproces te controleren; van selectie van de grondstoffen tot kwaliteitscontrole. Casalgrande Padana tegels staan dan ook voor hoogwaardige tegels van ongekende kwaliteit. Ruim 80% van de tegels worden geproduceerd van het nieuw materiaal Porcelanato. Doordat deze tegels harder zijn dan de standaard glazuurlaag, gaan de tegels langer mee en zijn ze bestand tegen stoten, slijten en krassen. Hiermee kunt u met deze Italiaanse kwaliteit rekenen op een lange duurzaamheid van de tegels.

Verleden naar heden tegels Ston Italia
Patroon tegels Ston Italia Enamel Pattern
Tagina Onice Reale tegels uit Italie
Old fahion stijl tegels met modern jasje Ston Italia
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Casalgrande tegels chique en moderne uitstraling

Moderne, chique uitstraling

Bent u op zoek naar A-merk tegels met een elegante en luxe uitstraling? Dan zijn de collecties van Casalgrande Padana aan te raden. Het tegelmerk maakt graag gebruik van verschillende natuurlijke kleuren en fijne structuren. Dit resulteert in unieke collecties van moderne, chique tegels. Kies voor de collectie houtlooktegels, de unieke collectie metelliclook tegels of ontdek de moderne tegels van de Casalgrande Padana Architecture serie. Hiermee biedt Casalgrande Padana voor elk interieur en wens een stijl. Van landelijk tot industrieel, van modern tot chique. Zo is er altijd Italiaanse kwaliteit tegel te vinden die helemaal voldoet aan uw wensen. 

Casalgrande Padana assortiment

Assortiment Casalgrande Padana ontdekken?

Wilt u het hele assortiment hoogwaardige Casalgrande Padana tegels ontdekken? Tegels Expert helpt u graag verder. Wij zijn een officiële importeur van Casalgrande Padana in Nederland. Door onze hechte samenwerking met de Italiaanse leverancier, hebben wij de mogelijkheid deze luxe tegels voor een scherpe prijs aan te bieden Zo zijn Casalgrande Padana tegels voor elk budget mogelijk! Wij helpen u graag bij het vinden van prachtige Italiaanse tegels. Vraag een Casalgrande Padana proeftegel aan of ontdek onze showroom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Casalgrande Padana tegels showroom

Bezoek de showroom van Tegels Expert

Bent u benieuwd geworden naar de collectie Casalgrande Padana tegels? Ontdek wat Tegels Expert voor u kan betekenen. Neem contact met ons op of kom een bezoek brengen aan onze showroom. Loop rustig rond en laat u verbazen over de prachtige uitstraling van Italiaanse tegels. Wij hopen u snel te verwelkomen!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.