Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Castelvetro is een hoogwaardig Italiaanse tegelmerk die bekend staan om keramische tegels van hoogstaande kwaliteit en uniek design. Met veel oog voor detail richt de Spaanse tegelfabrikant zich op innovatieve technologieën en milieuvriendelijke productiewijze. Dit resulteert in stuk voor stuk unieke tegels, die helemaal passend zijn aan de laatste trends en  een ware verschijning zijn voor het oog.

Bekijk de volledige assortiment Castelvetro tegels bij Tegels Expert of ontdek met eigen ogen de prachtige uitstraling in onze showroom!

Italiaanse Castelvetro tegels

Maak kennis met Castelvetro tegels

De Italiaanse Castelvetro is een bekende op de wereldwijde tegelmarkt. Al sinds 1971 produceert de tegelfabrikant met hoge kwaliteit en oog voor design de meeste prachtige keramische tegels. Bij elke serie weet de tegelfabrikant de wereld weer te verbazen. Met bijzondere designs, geïnspireerd op de laatste trends, weet Castelvetro tegels met een prachtige schoonheid te creëren. Zo zijn Castelvetro tegels gemaakt voor zowel binnen en buiten vloeren en maken de keramische tegels uw interieur én exterieur helemaal af. Ontdek het breed assortiment aan keramische tegels, bestaande uit unieke structuren en looks, zoals natuursteen, hout of beton.

Wandtegels Italiaans Ston Italia Thin Digital 3.0
Decoratieve wandtegels Ston Italia Whitewall
Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Italiaanse natuursteen tegels Ston Italia
Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Ilcottotagina Tagina tegels
Castelvetro tegels italiaanse kwaliteit

Tegels van hoogstaand Italiaanse kwaliteit

Wilt u graag investeren in tegels waar u jarenlang van kunt genieten? Dan bent u op zoek naar Castelvetro tegels. De tegelfabrikant biedt een veelzijdig assortiment tegels, waarbij ze altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Het Italiaanse merk blijft zich continu ontwikkelen op het gebied van technologie. Hiermee kunnen zij alle tegels zo efficiënt, milieuvriendelijk én met  topkwaliteit produceren. Zo garanderen ze hoogwaardige tegels voor de consument. U kunt daarom rekenen op Italiaanse keramische tegels met die tegen een stootje kunnen en erg duurzaam zijn.

Castelvetro italiaanse tegels bij tegels expert

Castelvetro bij Tegels Expert

Bent u op zoek naar Castelvetro tegens voor een scherpe prijs? Tegels Expert is uw Italiaanse tegel importeur! Wij bieden u het volledig assortiment Castelvetro tegels. Doordat wij al jarenlang samenwerken met Castelvetro, kunnen wij de tegels voor een scherpe prijs aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een specifieke serie, tegel uitstraling of een bijzonder design in gedachte hebt. Wij helpen u verder bij vinden van kwaliteit tegels die helemaal voldoen aan uw wensen! Vraag nu een proeftegel aan of neem contact met ons op! Dan gaan we direct voor u aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Bezoek brengen aan onze showroom?

Castelvetro is een hoogwaardige Italiaanse tegelmerk die u tegels met een authentieke uitstraling en ongekende kwaliteit bieden. Wilt u graag de tegels met uw eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in de showroom van Tegels Expert. Wij laten u graag ons uitgebreid aanbod Castelvetro tegels zien en gaan voor 

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.