Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit vloer- en wandtegels? De Italiaanse tegels van Edimax Astor zijn dan precies de tegels die u zoekt! De Italiaanse producent is al jaren een actieve speler in deze markt en kan hierdoor hoge garanties bieden. Edimax Astor Ceramiche staat bekend om de zorgvuldige productie van Italiaanse tegels.

Het merk biedt u een groot assortiment tegels in verschillende maten, kleuren en oppervlaktes. Bent u benieuwd naar wat Edimax tegels voor u kunnen betekenen? Breng dan een bezoek aan onze showroom waar u alle tegelseries kunt ontdekken.

Edimax astor keramische tegels

Edimax Astor Ceramiche

Edimax Astor is een Italiaanse keramische tegelproducent die met behulp van geglazuurd porselein, de meest unieke en prachtige tegels voor wanden en vloeren produceert. Innovatieve ontwerpen met een enorm diversiteit aan oppervlaktes, afmetingen en kleuren, dat is wat u van Edimax kunt verwachten. Iedere collectie is geïnspireerd en beïnvloed door onderzoeken die zich richten op het interpreteren van internationale en nationale trends. Doordat zij zich richten op deze marktsegmenten wordt Edimax ook vaak gebruikt door designers en architecten voor professionele oplossingen.

Party LaFaenza tegels in interieur
Tagina Onice Reale groen marmer tegels
Blauwe zwembadtegels 	Ston Italia Pave Piscine
Neutrale tegels met subtiele print Ston Italia
Italiaanse unieke mozaïek tegels Ston Italia Vogue
Keramische edimax tegels hoge kwaliteit

Keramische Edimax tegels van hoge kwaliteit

Edimax Astor is een Italiaanse tegelfabrikant met al jarenlang ervaring en succes. Het merk maakt gebruik van de beste technologieën voor het produceren van de keramische tegels. Hierdoor is het voor mogelijk om de mooiste reproducties van bijvoorbeeld beton, hout en natuursteen te maken. Daarnaast biedt Edimax momenteel rond de 30 verschillende tegelseries aan waardoor het vinden van de juiste tegel met een bijna 100% zekerheid gegarandeerd kan worden. Doordat Edimax de trends en ontwikkelingen van de markt zo nauwkeurig in de gaten houden, kunnen wij in onze showroom u te alle tijde de nieuwste tegelseries aanbieden. Daarnaast heeft Mediterran Tegels al jarenlang ervaring met producenten uit Italië en kennen wij het productieproces door en door. Dit zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van de binnenkomende tegels nauw in de gaten houden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

edimax milieuvriendelijke tegels

Milieu

Naast de kwaliteit die de Edimax tegels met zich meenemen, zijn de tegels ook nog via de maatschappelijk verantwoorde richtlijnen geproduceerd. Dit betekent dat er voor iedere stap bij de productie is gekeken wat het minst schadelijk is voor het milieu. Het productieproces is 100% eco-compatibel en omvat recycling van water en grondstoffen, een fotovoltaïsche systeem van 1 megapixel (energie besparende methode) en een thermische eenheid met gecontroleerde CO2-uitstoot.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Onze showroom

Tegels Expert is al al jarenlang trotse verkoper van de keramische tegels van A-merk Edimax. Door de hoge kwaliteit tegels en de nauwe samenwerking met de Italiaanse leverancier is kwaliteit en service gegarandeerd. Door de opgebouwde jaren aan samenwerking kunnen wij de tegels ook voor een enorm scherpe prijs aan u aanbieden. Bent u op zoek naar een keramische tegel voor uw woonkamer, terras of badkamer? Twijfel dan niet en kom de nieuwste series van Edimax tegels in onze showroom bekijken!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.