Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Graniet is een sterk gesteente en valt onder de luxere natuurstenen. Omdat het gesteente zo sterk is kunnen de granieten tegels tegen intensief gebruik en zijn daarom vaak te vinden in keukens en badkamers. De granieten tegels hebben nooit

één gelijke kleur maar zijn meestal een menging van verschillende tinten. Zo kunt u er vaak een marmerlook of een andere natuursteenlook in herkennen. Creëer met de granieten tegels een mooie, klassieke, luxe uitstraling. De luxe tegels vindt u bij Tegels-Expert!

graniet tegels

Tegels Graniet

Natuursteenlook tegels zijn tegenwoordig erg populair en geschikt voor iedere woonruimte. Deze tegels zijn gebaseerd op echt natuursteen waaronder granieten tegels en marmeren tegels. Op deze manier kunt u een keramische tegel kopen met een marmerlook. Keramiek is geen natuursteen maar wel gemaakt aan de hand van voorbeelden van echt natuursteen. Zo zijn deze tegels ideaal voor badkamers en keukens omdat ze erg vochtbestendig zijn en kleurvast. U kunt de marmerlook herkennen aan het aderpatroon wat ook te zien is bij echt marmer. De marmerlook tegels kunt u vinden in diverse formaten en kleuren waardoor u een luxe uitstraling kunt creëren in uw keuken, badkamer of toilet. Ook heeft u de mogelijkheid om voor een granieten tegel te gaan met een marmerlook. Bekijk het ruime assortiment aan natuursteen en natuursteenlook tegels bij Tegels Expert.

Ancien Mozaïek tegels Ston Italia
Tagina Onice Reale tegels
Wilde Italiaanse look tegels AVA Aesthetica
Betonlook tegels Atlas Concorde Boost
marmerlook tegels kleuren

Diverse kleuren marmerlook tegels

Marmerlook tegels bestaan in heel wat uitvoeringen en kleuren. Zo zijn de meest populaire kleuren wit, grijs en zwart. De witte marmerlook tegels geven een rustige, klassieke uitstraling en passen vrijwel overal bij. Houdt u dus van rustige kleuren, dan is de witte uitvoering waarschijnlijk niet voor u. Ook kunt u gaan voor een wat gedurfder, stoerdere look door voor zwarte marmerlook tegels te gaan. Op deze manier creëert u een spannende uitstraling in de ruime. Liever wat kleur op uw wand of vloer? Ga dan voor de mooie roze perzik nuances of violet tinten voor een speelse sfeer. U vindt de mooiste marmerlook tegels bij Tegels Expert. Bekijk hier ons hele assortiment.

natuursteen tegels en natuursteen look keramiek tegels

Bekijk de natuursteen(look) tegels in onze showroom!

Bent u opzoek naar een mooie natuursteen tegel van graniet of een tegel met een natuursteenlook? Bij Tegels Expert vindt u een ruim aanbod aan natuursteen tegels en natuursteenlook tegel. Omdat we een breed aanbod hebben is het misschien lastig om een keuze te maken. Zo hebben we ook een showroom in Den Bosch waar u alle natuursteen tegels in het echt kunt bekijken. Hier kunt u op uw gemak alle tegels van dichtbij bekijken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
keuken modern grijze tegels maatwerk keramiek

Bezoek onze showroom!

Wij staan ten alle tijden voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en helpen u graag met het vinden van de perfecte tegel. Ook heeft u de mogelijkheid om een proeftegel mee naar huis nemen. Op deze manier hoeft u niet meteen een keuze te maken. Zo staat Tegels Expert voor persoonlijke service en helpen wij u met het vinden van een mooie natuursteen(look) tegel om zo tot een tegel te komen waar u echt plezier van zal hebben. Neem contact met ons op voor een afspraak. Dan hopen we u snel te zien in onze showroom!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.