Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Imola Ceramica is één van de grootste Italiaanse tegelmerken op de markt. Door de luxe keramische tegels met een prachtig modern design, sluit het Italiaans tegelmerk zich volledig aan op de laatste trends.

Tegels Expert is uw importeur van Italiaanse A-merk tegels. Krijg een indruk van ons aanbod Imola tegels of laat u verrassen door de hoge kwaliteit tegels in onze showroom.

Imola ceramica tegels met italiaanse kwaliteit

Imola Ceramica: Italiaanse kwaliteit

Wanneer u kiest voor tegels van Imola Ceramica, dan kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande tegels, met een gegarandeerde lange duurzaamheid. Het Italiaans tegelmerk maakt gebruik van unieke combinatie van ervaring, innovatie en traditie en produceert hiermee al ruim 135 jaar unieke tegels. En met succes! De tegelontwerper en fabrikant staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Wanneer u kiest voor Imola Cermica tegels, dan kunt u rekenen op degelijkheid en Italiaanse kwaliteit.

Glazende marmeren tegels van La Faenza
NID Italiaanse tegels Atlas Concorde
Tagina Apogeo Italiaanse tegels
GEA tegels van LaFaenza in buitenruimte
imola keramische tegels moderne uitstraling

Modern design, passend bij de laatste trends

Keramische tegels die altijd aansluiten op de laatste trends. Imola Ceramica is continu op zoek naar het uitbreiden van hun assortiment Italiaanse tegels. Door de vraag op de tegelmarkt in de gaten te houden en innovatie productiewijze, weet het Italiaanse merk keer op keer unieke tegels te ontwikkelen. U kunt bij dit Italiaanse tegelmerk daarom altijd rekenen op tegels volgens de laatste trends. Het aanbod is erg veelzijdig en biedt hiermee een oplossing voor elk interieur. Van betonlook, houtlook tot tegels met een natuursteen uitstraling, van tijdloos, warm tot levendig. Voor vrijwel elke ruimte in huis biedt Imola tegels, waaronder woonkamer, keuken- en badkamertegels. Waar u ook naar op zoek bent, bij Imola vindt een groot aanbod A-kwaliteit Italiaanse tegels die aansluiten op uw wensen.

Imola ceramica tegels kopen

Imola tegels kopen bij Tegels Expert

Bent u benieuwd naar de volledige collectie Imola Ceramica tegels? Wij helpen u graag verder! Tegels Expert is een officiële importeur van Imola. Wij importeren de tegels rechtstreeks uit Italië. Onze goede banden met de Italiaanse leveranciers, geven ons de mogelijkheid om Imola tegels voor een scherpe prijs aan te bieden. Bent u daarom op zoek naar hoogkwaliteit Italiaanse tegels die passen binnen uw budget? Neem een kijkje in onze collectie Italiaanse tegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Imola tegels showroom

Bezoek onze showroom!

Spreekt de uitstraling van Imola tegels u aan en bent u benieuwd naar het volledig assortiment? Met ruim 95 tegelseries biedt Imola voor elk stijl een passende tegel. Zo vindt u een tegel die helemaal voldoet aan uw stijl, wensen en eisen. Ontdek het hele aanbod bij Tegels Expert of vraag direct een Imola proeftegel aan. Neem contact met ons op of maak een afspraak en bezoek onze showroom! 

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.