Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar tegels voor uw vloer of wanden? Italiaanse tegels staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, prachtige tijdloze designs en ongekende levensduur. Door het groot aantal Italiaanse tegelleveranciers, wordt het vinden van Italiaanse tegels die passen bij uw stijl en wensen heel eenvoudig.

Zo kiest u bij Tegels Expert voor A-merk tegels die uw interieur naar ongekende allure brengen. Benieuwd naar het veelzijdig aanbod Italiaanse tegels? Ontdek het ruim assortiment bij Tegels Expert!

Italiaanse vloer en wand tegels

Italiaanse tegels: ongekende kwaliteit

Italiaanse vloertegels en wandtegels staan over de hele wereld bekend om de ongekende kwaliteit. Dit is niet voor niets, aangezien Italië rijk is aan valleien, waarbij topkwaliteit steen wordt gewonnen, zoals marmer en graniet. Deze stenen worden vervolgens met zorg behandeld en enkel in hoogstaande Italiaanse fabrieken geproduceerd tot tegels. Wat dit concreet betekent? De tegels worden met behulp van de nieuwste technologieën en met de grootste zorg gemaakt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat Italiaanse tegels tegen een stootje kunnen, een ongekende lange tijd mee gaan en u daarom kiest voor hoogwaardige kwaliteit.

Moderne badkamer met slab tegels van LaFaenza GEA
Witte wandtegels met decoratie Ston Italia Whitewall
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Glasmozaïek tegels Ston Italia Oro
Klassieke ruimtelijke tegels Ston Italia Prestige
Technisch composietmateriaal tegels Ston Italia
luxe uitstraling Italiaanse vloer en wandtegels

Luxeuze uitstraling

Bent u op zoek naar tegels met een tijdloze en luxueuze uitstraling? Dan zijn Italiaanse vloertegels of wandtegels precies wat u zoekt. De tegels uit het zuiden van Europa worden gezien als de trendsetter op de tegelmarkt. Met unieke, prachtige designs, verschillende motieven en diverse kleuren, bieden diverse A-merken Italiaanse tegels aan. Hiermee is de keuze tegels enorm. Zo wordt het zoeken naar tegels die passen bij uw wensen heel eenvoudig en vindt u tegels die helemaal aansluiten op de stijl van uw woning.

Italiaanse merken vloertegels en wandtegels

Tegels Expert: Italiaanse merken vloertegels en wandtegels

Bent u op zoek naar een verkoper met een ruim assortiment Italiaanse tegels? Dan bent u bij Tegels Expert aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en groot netwerk in Italië, bieden wij een ruim en exclusief assortiment Italiaanse vloertegels en wandtegels van top merken, tegen de scherpste prijs. Zo vindt u bij ons onder andere tegels van Tagina, Flaviker, Lea, Leonardo, Imola en EnergieKer. Benieuwd naar onze hele assortiment? Kom langs in onze show en ontdek ons aanbod.

Italiaanse tegels Atlas Concorde keuken
Atlas Concorde
Italiaanse tegels Atlas Concorde Raw
Atlas Concorde Raw
Italiaanse tegels AVA Skyline voor buiten
AVA Skyline
Italiaanse tegels Atlas Concorde Brave voor buiten
Atlas Concorde Brave
Italiaanse tegels Casalgrande Padana
Casalgrande Padana
Italiaanse tegels Tagina Lilac
Tagina Lilac
Italiaanse tegels Il Cotto Tagina
Il Cotto Tagina
Italiaanse tegels Leonardo Ceramica
Leonardo Ceramica tegels
Italiaanse tegels Tagina Metal
Tagina Metal
Italiaanse tegels Imola Ceramica badkamer
Imola Ceramica
Italiaanse tegels Leonardo Ceramica marmer badkamer
Leonardo Ceramica
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
klasse italiaanse tegels

Op zoek naar klasse Italiaanse tegels?

Een luxe uitstraling in uw keuken, badkamer of elders in het interieur? Met Italiaanse tegels kiest u voor topkwaliteit tegels, met een kenmerkend design. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw keuken, woonkamer of hal, Italiaanse tegels passen in elke woning. Wij helpen u graag verder bij het vinden van tegels, helemaal passend bij uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.