Beoordeeld met een 9.0 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Bent u op zoek naar tegels voor uw vloer of wanden? Italiaanse tegels staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, prachtige tijdloze designs en ongekende levensduur. Door het groot aantal Italiaanse tegelleveranciers, wordt het vinden van Italiaanse tegels die passen bij uw stijl en wensen heel eenvoudig.

Zo kiest u bij Tegels Expert voor A-merk tegels die uw interieur naar ongekende allure brengen. Benieuwd naar het veelzijdig aanbod Italiaanse tegels? Ontdek het ruim assortiment bij Tegels Expert!

Italiaanse tegels: ongekende kwaliteit

Italiaanse vloertegels en wandtegels staan over de hele wereld bekend om de ongekende kwaliteit. Dit is niet voor niets, aangezien Italië rijk is aan valleien, waarbij topkwaliteit steen wordt gewonnen, zoals marmer en graniet. Deze stenen worden vervolgens met zorg behandeld en enkel in hoogstaande Italiaanse fabrieken geproduceerd tot tegels. Wat dit concreet betekent? De tegels worden met behulp van de nieuwste technologieën en met de grootste zorg gemaakt. Hierdoor kunt u erop rekenen dat Italiaanse tegels tegen een stootje kunnen, een ongekende lange tijd mee gaan en u daarom kiest voor hoogwaardige kwaliteit.

Luxeuze uitstraling

Bent u op zoek naar tegels met een tijdloze en luxueuze uitstraling? Dan zijn Italiaanse vloertegels of wandtegels precies wat u zoekt. De tegels uit het zuiden van Europa worden gezien als de trendsetter op de tegelmarkt. Met unieke, prachtige designs, verschillende motieven en diverse kleuren, bieden diverse A-merken Italiaanse tegels aan. Hiermee is de keuze tegels enorm. Zo wordt het zoeken naar tegels die passen bij uw wensen heel eenvoudig en vindt u tegels die helemaal aansluiten op de stijl van uw woning.

Tegels Expert: Italiaanse merken vloertegels en wandtegels

Bent u op zoek naar een verkoper met een ruim assortiment Italiaanse tegels? Dan bent u bij Tegels Expert aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en groot netwerk in Italië, bieden wij een ruim en exclusief assortiment Italiaanse vloertegels en wandtegels van top merken, tegen de scherpste prijs. Zo vindt u bij ons onder andere tegels van Flaviker, Lea, Leonardo, Imola en EnergieKer. Benieuwd naar onze hele assortiment? Kom langs in onze show en ontdek ons aanbod.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Op zoek naar klasse Italiaanse tegels?

Een luxe uitstraling in uw keuken, badkamer of elders in het interieur? Met Italiaanse tegels kiest u voor topkwaliteit tegels, met een kenmerkend design. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw keuken, woonkamer of hal, Italiaanse tegels passen in elke woning. Wij helpen u graag verder bij het vinden van tegels, helemaal passend bij uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.
 • 073-8512841
 • info@tegels-expert.nl
 •  
 • Adres:
 • Rietveldenweg 4
 • 5222 AR ‘s-Hertogenbosch
 • Nederland
 •  
 • Postadres:
 • Schout van Herentalsplein 14
 • 5237 TK ‘s-Hertogenbosch
 • Nederland