Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Leonardo Ceramica is een specialist in de vervaardiging van Italiaanse keramische tegels van topkwaliteit. Oog voor detail, bijzondere stijlvolle designs, functionele eigenschappen en een hoge kwaliteit kenmerken de collecties van Leonardo tegels.

Met high-tech technieken en oog voor het milieu produceert het Italiaanse fabrikant de meest prachtige hoogwaardige tegels. Ontdek het hele aanbod Leonardo tegels bij Tegels Expert!

leonardo ceramica tegels uitzonderlijke kwaliteit

Uitzonderlijke kwaliteit

Leonardo is een 100% Made in Italy product. De Italiaanse producent ontwerpt hoge kwaliteit keramische tegels voor wanden en vloeren. Het aanbieden van de beste oplossing, dat is waar de Italiaanse tegelfabrikant voor staat. Door steeds op zoek te gaan naar innovaties, doorbreekt het merk de standaard tegelproductie en gaan ze nét een stap verder. Zo produceren zij op complexe wijze keramische tegels, om hiermee de beste kwaliteit te bieden. Met de aanschaf van Leonardo tegels bent u verzekerd van een product met een lange duurzaamheid. 

Luxueuze gekleurde mozaïek tegels Ston Italia
Party LaFaenza tegels in interieur
Witte wandtegels met decoratie Ston Italia Whitewall
Buitenruimte met LaFaenza Couture tegels
Italiaanse Tagina Apogeo tegels
Betonlook Italiaanse tegels Tagina Concreta
Leonardo ceramica italiaanse tegels tijdloze schoonheid

Leonardo tegels: tijdloze Italiaanse schoonheid

Leonardo tegels speelt constant in op de veranderde behoeften van klanten. Ze zijn continu op zoek naar inspiratie voor de meest unieke designs. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken blijven ze voldoen aan de nieuwste trends op het gebied van architectuur, ontwerp en vormgeving. Minimalisme staat aan de basis van elk ontwerp. Het volledige assortiment is een mooie evenwicht tussen geometrie, technologie en een perfect design. Door oog voor detail, de juiste keuze aan kleuren, patronen en structuren weet Leonardo bij elke collectie een prachtige serie stijlvolle en tijdloze tegels te creëren die ware klasse uitstralen.

 

Leonardo ceramica tegels ontdekken

Ontdek Leonardo Ceramica

Leonardo Ceramica produceert topkwaliteit keramische tegels voor wanden en vloeren, geschikt voor diverse ruimtes als badkamer, keuken, hal of woonkamer. Het assortiment is erg divers en uitgebreid, waarbij het design en de functionele eigenschappen mooi samensmelten in een hoogwaardig kwalitatief product. Met het groot aanbod tegels, is er altijd een serie die past bij uw voorkeuren. Ontdek onder andere de bekende series Leonardo Strati en Ashima. Benieuwd naar het hele assortiment of bent u op zoek naar een specifieke tegel? Neem contact met ons op of bezoek de showroom van Tegels Expert. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de gewenste Italiaanse tegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Leonardo bij Tegels Expert

Hoge kwaliteit keramische tegels van Italiaanse afkomst, daar kiest u voor wanneer u gaat voor Leonardo tegels. Het merk is een perfecte combinatie tussen stijlvol, functionele en duurzame tegels, met een prachtige uitstraling. Tegels Expert helpt u verder bij het vinden van de geschikte keramische tegels voor uw woning, terras of pand! Door onze jarenlange samenwerking met Leonardo Ceramica leveranciers, kunnen wij de tegels voor een lage prijs aanbieden. Zo is de aanschaf voor stijlvolle, hoogstaande tegels voor iedereen mogelijk!

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.