Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Vele zijn al bekend met de kwaliteit van de Italiaanse en Spaanse keramische tegels, maar ook al bent u hiervan op de hoogte, dan kunnen wij u alsnog verrassen. Tegels Expert biedt namelijk de mogelijkheid om de tegels op maat te maken, speciaal voor u!

Zo maken wij het mogelijk om bijvoorbeeld badkamer meubels te voorzien van een authentiek stukje ‘kunstwerk’. Dit zorgt er namelijk voor dat uw badkamer meubel uniek is en blijft! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

tegels expert kwaliteit vloer- en wandtegels

Kwaliteit vloer- en wandtegels

Tegels Expert biedt diverse vloer- en wandtegels aan van Spaanse en Italiaanse afkomst. De tegels zijn ieder op unieke en zorgvuldige wijze geproduceerd en worden gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit. Door ons ruim aanbod heeft u bij Tegels Expert de keuze uit verschillende stijlen tegels. Bent u op zoek naar een specifiek merk of collectie? Laat het ons weten! Dan helpen wij u verder.

 

Moderne Italiaanse tegels Party LaFaenza
NID Italiaanse tegels Atlas Concorde
Gekleurde glasmozaïek Ston Italia Classic
Tagina Concreta betonlook tegels
Brave Tegels Italiaans Atlas Concorde
Unieke handgemaakte tegels Ston Italia Lacca
tegels expert maatwerk op aanvraag

Maatwerk op aanvraag

Tegels Expert brengt uw wensen tot leven. Wij helpen uw interieur én exterieur naar een hoger niveau te tillen. Naast ons aanbod Italiaanse en Spaanse tegels, bieden wij op aanvraag maatwerk aan. Zo helpen we bij het vervaardigen van unieke meubels, gemaakt van onze hoge kwaliteit Italiaanse en Spaanse A-merk tegels. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Den Bosch!

tegels keuken modern grijs

Ontdek de mogelijkheden bij Tegels Expert

De mogelijkheden rondom keramische tegels die op maat gemaakt worden zijn enorm. Zo kunnen de tegels worden verwerkt in producten als aanrechten, badkamer meubels en andere meubels. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en zien het als een uitdaging om uw wensen te realiseren! Graag werken wij samen met u aan de mooiste producten die gemaakt worden van Spaanse en Italiaanse tegels!  

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.