Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Marazzi is een toonaangevend Italiaans tegelmerk met een ruim assortiment keramische tegels. Met het oog voor innovatie en creativiteit speelt het merk al jarenlang in op de laatste ontwikkelingen, trends en levensstijlen. Marazzi tegels staan dan ook bekend om het unieke design, die tijdloos is maar tegelijkertijd helemaal voldoet aan de laatste trends.

Met een ruim assortiment van ruim 3.000 verschillende tegels, passen Marazzi tegels in elk interieur. Bekijk het assortiment bij Tegels Expert of kom direct langs in onze showroom!

Marazzi tegels ongekende kwaliteit

Tegels van ongekende kwaliteit

Marazzi tegels staan bekend om zijn Italiaanse kwaliteit. De tegels worden op unieke wijze geproduceerd, waarbij innovatie en milieu hoog in het vaandel staan en als kernwaardes worden gezien. Middels een speciaal Research & Development team werkt Marazzi samen met instellingen en instituten, op zoek naar de nieuwste en schoonste productieprocessen. Het resultaat: het ontstaan van duurzame tegels met een ongekende kwaliteit, 100% gemaakt in Italië.

Italiaanse unieke mozaïek tegels Ston Italia Vogue
Kleurrijke unieke tegels Ston Italia Follow
Italiaanse tegels porselein Atlas Concorde Boost
Hexagon mozaïek tegels Ston Italia Enamel
Betonlook tegels Concreta Tagina
Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Luxueuze tegels voor elke stijl

Marazzi: voor elke stijl een tegel

Of u nu op zoek bent naar luxueuze tegels voor uw keuken, woonkamer of badkamer. Marazzi tegels beschikt over een ruime collectie van meer dan 3.500 soorten tegels. Niet enkel vindt u hierbij klasse tegels van onder andere graniet en marmer, maar biedt het merk een veelzijdig aanbod. Doordat Marazzi inspeelt op de nieuwste trends, biedt het Italiaans merk tegels in diverse looks. Denk bijvoorbeeld aan tegels met een houtlook, porseleinen uitstraling of steenmotief, allen gemaakt van hoge kwaliteit steen. Naast de diverse designs, zijn Marazzi tegels in verschillende kleuren, maten, diktes en texturen verkrijgbaar. Zo biedt het tegelmerk voor elke stijl een tegel en passen de tegels in elke woning of pand.

Marazzi italiaanse tegels ruim assortiment

Ruim assortiment Marazzi tegels

Bent u geïnteresseerd in de collectie van Marazzi? Dan kan Tegels Expert u verder helpen! Wij bieden een ruime keuze Marazzi tegels uit verschillende series aan. Ontdek onder andere de stoere Marazzi powder serie bestaande uit beton-look tegels, de marmeren tegels uit de preview collectie of de populaire houtlook lijn Treverkhome. Wij geven u graag professioneel advies en helpen u bij het vinden van passende wandtegels of vloertegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Kom langs in onze showroom!

Met de diverse designs, motieven, formaten en kleuren kunt u met Marazzi tegels een luxe sfeer in huis creëren. Een groot aanbod vindt u bij Tegels Expert. Doordat wij al jarenlang nauw samenwerken met onze Italiaanse leveranciers kunnen wij deze tegels voor de scherpste prijzen aanbieden. Benieuwd naar ons assortiment tegels? Kom langs in onze showroom en ontdek met eigen ogen de prachtige uitstraling van deze tegels. We staan graag voor u klaar en gaan samen met u op zoek naar tegels die helemaal voldoen aan uw wensen. 

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.