Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons
Tegels Expert Italiaanse en Spaanse keramische tegel merken

Merken

Tegels Expert biedt u een groot aanbod Italiaans en Spaanse keramische tegels aan. Wij werken samen met diverse A-merk tegelmerken, als Imola, Prissmacer en Casalgrande Padana, welke bekend staan om een exclusieve, weergaloze uitstraling én ongekend hoge kwaliteit. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren door onze unieke collectie tegels.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag onze collectie tegels in het echt bewonderen? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. Laat u verrassen door de weergaloze uitstraling van onze Italiaanse en Spaanse tegels. Wij adviseren u graag bij het vinden van duurzame, prachtige tegels die aansluiten op uw wensen.

Van een klassiek tot trendy design, een zachte tot strakke uitstraling. Tegels Expert biedt u een veelzijdig aanbod Italiaanse en Spaanse tegels aan. Zo is er altijd een tegelcollectie te vinden die u prikkelt én helemaal aansluit op uw stijl. Maak nu een afspraak en kom langs in onze showroom! 

Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.