Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Wanneer u op zoek bent naar marmerlook tegels, dan zal u slagen met de Apavisa Procelanico Marble serie. De collectie bestaat uit een veelzijdig aanbod marmerlooktegels. De tegels zijn volledig geïnspireerd op de laatste trends en spelen in op de behoeftes van consumenten. Laat u inspireren door de volledige serie en vindt uw marmeren tegels die passen bij uw stijl.

Luxueuze uitstraling: altijd én overal

De Marble lijn van Apavisa Porcelanico biedt tegels voor verschillende stijlen en wensen. Ontdek bijvoorbeeld de volledige collectie populaire witte marmerlook tegels. Daarnaast biedt de Marble lijn ook bijzondere tegeluitvoeringen met marmer uitstraling. Denk aan beige, groene en blauwe uitvoeringen, allen met verschillende groeven en figuren en afwerkingen. Met een luxueuze en tijdloze uitstraling, passen deze Apavisa tegels in elke omgeving. Ongeacht welk design u ook kiest: bij Apavisa Porcelanico kunt u rekenen op topkwaliteit tegels van Italiaanse makelaardij. 

Marmerlook creatieve tegels Apavisa Porcelanico
Unieke keramische creatieve tegels Apavisa porcelanico
Creatieve unieke keramische tegels Apavisa Porcelanico
Luxueuze uitstraling tegels Apavisa Porcelanico
Creatieve aderpatronen marmerlook tegels Apavisa Porcelanico
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.