Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Spaanse Apavisa Porcelanico is terug de geschiedenis ingedoken om inspiratie op te doen uit de historische Italiaanse architectuur. Naar aanleiding van de zoektocht in de historie is een nieuwe collectie genaamd de Apavisa Terrazzo ontstaat. Door de vele variaties en decoraties die u doen denken aan de historische vloeren van de prestigieuze Italiaanse architectuur, is de tegel in één woord uniek. Het unieke marmereffect komt tevoorschijn als edelstenen en creëren verfijnde combinaties. De tegels worden geproduceerd door een combinatie van beton en marmer, dit is een directe verwijzing naar de historische Venetiaanse terrazzo vloer die vroeger veel werd gebruikt in het Italiaanse architectuur. 

Verschillende vormen

Apavisa geeft u de mogelijkheid om de Terrazzo lijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten. Zo heeft u de keuze uit de reguliere formaten maar zo ook uit een zeshoek, combineer dit met een brede keuze uit verschillende kleuren en zo heeft u met de Terrazzo lijn ineens enorm veel mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig naar de Terrazzo tegels die de Venetiaanse historie en cultuur met zich meedragen? Wij bieden u de mogelijkheid om deze bijzondere tegels te bewonderen in onze showroom!

Marmerlook creatieve tegels Apavisa Porcelanico
Unieke keramische creatieve tegels Apavisa porcelanico
Creatieve unieke keramische tegels Apavisa Porcelanico
Luxueuze uitstraling tegels Apavisa Porcelanico
Creatieve aderpatronen marmerlook tegels Apavisa Porcelanico
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.