Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Moderniteit, industrieel en robuustheid komen samen in de Blaze tegelcollectie van Atlas Concorde. De Blaze tegels zijn geïnspireerd op geoxideerd metaal, waarmee iedere ruimte sfeerrijk wordt bedekt en esthetisch wordt geperfectioneerd. Met een speelsheid aan texturen, kleuren en formaten bepaalt u zelf de uitstraling van de Italiaanse tegels in uw interieur of exterieur.

De unieke uitstraling van metaal look tegels

De metaal look komt tot leven op de porseleinen tegels van Atlas Concorde. De tegels hebben de bekende vintage uitstraling door het metaal en worden versterkt door de combinatie van unieke oppervlaktes, ongebruikelijke kleuren, prachtige afwerking. De metaallook spreekt in iedere ruimte. De Blaze tegels zijn leverbaar in drie kleuren: corten, iron en aluminium en diverse formaten. Door de Italiaanse topkwaliteit zijn de tegels bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen deze probleemloos binnen én buiten geplaatst worden.

Ontdek de kracht van metaal look tegels van Atlas Concorde Blaze collectie. Kom langs in onze showroom! Maak hiervoor eenvoudig een afspraak.

Blaze metaal look tegels Atlas Concorde
Blaze tegels Italiaans Atlas Concorde
Industriële metaal look tegels Atlas Concorde Blaze
Italiaanse metaal look tegels Atlas Concorde
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.