Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Aesthetica Wilde tegelcollectie van AVA Ceramica kenmerkt zich door de stijlvolle marmer-look tegels, gemaakt van hoogwaardig porselein. De tegels zijn op ambachtelijke wijze drooggeperst en vervaardigd met Italiaanse souplesse. Met de natuurlijke gebroken wit uitstraling, is de Aesthetica Wilde tegels van AVA in ieder interieur toepasbaar.

Aesthetica Wilde tegels: neutraal, luxueus en elegant

AVA Ceramica straalt met de Aesthetica Wilde lijn pure elegantie uit. De texturen en aderen zijn geïnspireerd uit tegels daterend van de Romeinse tijd, die samen komen met moderne technologie en ambachtelijkheid. De Aesthetica Wild tegels hebben een warme beige kleur en bevatten goud en bruine onyx strepen. Deze AVA Ceramica tegelcollectie is verkrijgbaar in een breed assortiment vloertegels en wandtegels.

Diktes:  6 mm, 10 mm en 12 mm.
Formaten: 320x160, 240x120, 160x160, 120x120, 80x160, 80x80 en 60x120.

Wilt u de AVA Ceramica Aesthetica Wilde tegels in echt bewonderen? Bestel een proefsample of kom langs in onze showroom. Beiden zijn eenvoudig via het contactformulier aan te vragen!

Wilde Italiaanse look tegels AVA Aesthetica
marmer look tegels 
AVA Aesthetica 
Wilde
Italiaanse marmer look tegels AVA Aesthetica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.