Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De AVA Breccia Argentum bestaat uit een collectie neutrale marmer look tegels. Gemaakt van hoogwaardig porselein en vervaardigd met Italiaanse finesse en kundigheid, zijn de AVA Breccia Argentum tegels een pracht voor het oog. Ontdek de eigenschappen van deze unieke tegels of kom langs in de showroom van Tegels Expert.

Porseleinen marmer-look tegels van ongekende kwaliteit

De AVA Breccia Argentum tegels zijn met de nieuwste technologie vervaardigd tot de hoogste kwaliteit. De tegels zijn hierdoor goed beschermd tegen temperatuur wisselingen, vallen en stoten. De Italiaanse tegels zijn hiermee uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in uw woning, hotel, restaurant of ander bedrijf. De tegels kunnen als vloer of wand worden bevestigd in onder andere de keuken, hal, toilet of badkamer. Benieuwd naar deze AVA Ceramica tegels? Bestel een proefsampel of bezoek onze showroom. Dit doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen!

Neutrale marmerlook tegels AVA Breccia
Itialiaanse tegels AVA Breccia Argentum
Tegels Marmer look AVA Breccia
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.