Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

AVA Ceramica brengt de kracht van eenvoud en ambacht samen in de Skyline tegelcollectie. De beton look en de opvallende designs kenmerken de Skyline kenmerken de Italiaanse tegels. Geïnspireerd op de stedelijke stijl gecombineerd met minimalistische omgeving is de AVA Skyline in ieder interieur én exterieur passend. Ontdek de collectie van AVA Ceramica bij Tegels Expert.

De kracht van industriële, robuuste tegels

AVA Ceramica is een bekende speler op de wereldwijde tegelmarkt. Het is daarom niet verrassend dat de Skyline collectie bestaat uit tegels van de hoogste kwaliteit. De porseleinen tegels hebben een strakke textuur van beton en worden gedefinieerd door natuurlijke texturen, verdund met bleke tinten die de tegels een zachte uitstraling geven. De AVA skyline is een eigentijdse collectie voor mensen op zoek naar een vleugje sobere moderniteit.

Kleuren: antraciet, beige, rook, ijs
Formaten: 320x160, 240x120, 160x160, 120x120, 80x160, 80x80, 100x100, 60x120, 60x60, 324x163, 324x163 (enkel voor kleur ijs) en 100x100 (enkel voor buitentegels).

Maak een afspraak en kom langs in de showroom van Tegels Expert. Wij helpen u graag bij het vinden van passende tegels voor uw interieur of exterieur.

Italiaanse beton look AVA Skyline
Beton look tegels AVA Skyline
Italiaanse tegels AVA Skyline
Beton look porselein tegels AVA Skyline
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.