Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Casalgrande Padana heeft de Granitogres-lijn uitgebreid met de Architecture vloer- en wandtegels serie. Een keramische tegel die sterk gericht is op de wereld van van design, die bestaat uit een voorstel voor een nieuw concept dat gebaseerd is op kleur en afwerking. De Architecture tegels worden geproduceerd met de meest geavanceerde technologieën en uiteindelijk volledig verglaasd in porselein. Deze verfijnde keramische tegels zijn te verkrijgen in de volgende elegante kleuren; Acid Green, Acid Green Gloss, Beige, Beige Gloss, Black, Black Gloss en Cool Grey.  De elegante kleuren hebben een modern randje die ervoor zorgt dat er een prachtige combinatie ontstaat van troebelheid, glans en transparantie. 

Eigentijdse smaak

De Architecture tegels zijn zo ontworpen zodat ze voor zowel binnen als buiten zorgen voor de authentieke uitstraling van deze bijzondere keramische tegels. Architecture tegels zijn te verkrijgen in verschillende maten waar de kleinste tegel 15cm x 60cm x 10mm bedraagt en de grootste 60cm x 120cm x 10mm is. Zoals de hele productie Casalgrande Padana, wordt de Architecture-serie gekenmerkt door de inhoud van vergroening. Omdat het bedrijf zich constant inzet voor de ontwikkeling van innovatieve technologieën om hoogwaardige materialen te vervaardigen met een lage milieu-impact. Bent u benieuwd naar de designer look van de Architecture serie? U bent van harte welkom in onze showroom om met eigen ogen de uitstraling van deze unieke tegels te ervaren

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.