Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De nieuwe Beton collectie van Casalgrande Padana is onderdeel van de Granitoker lijn. De keramische Beton tegels stralen innovatie uit door een look te creëren dat het ouderwetse beton in meerdere wegen gebruikt kan worden. De tegel straalt pure stabiliteit en kracht uit net zoals dat in de traditionele rol van beton wordt verwacht. De tegel is enorm goed bestendig tegen slijtage, etsen en schokbestendig, daarnaast is de tegel ook enorm eenvoudig om schoon te maken. De gehele tegel bestaat uit dezelfde kleur tinten als de oppervlakte. De kleuren komen in Beton Dark, Beton Ivory, Beton Mud, Beton Pearl en Beton Sand. De kleuren zorgen voor een moderne decoratieve effect dat gericht is op de hedendaagse woonruimtes. 


Natuurlijke afwerking

De Beton keramische tegels komen in verschillende maten waar de kleinste tegel 30cm x 60cm x 10mm is en de grootste 75,5cm x 151cm x 10mm is. Alle maten zijn in de vijf verschillende zachte kleurtinten te verkrijgen die alle worden voorzien van een natuurlijke afwerking. Dit is porselein, een geëvolueerd en uiterst veelzijdig industrieel product, flexibel voor de behoeften van de hedendaagse architectuur. Bent u benieuwd naar de moderne look die de Beton tegels met zich meebrengen? Wij helpen u graag om de kracht van de Casalgrande Padana tegels te ervaren in onze showroom!

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.