Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Country Wood tegel van Casalgrande Padana reflecteert de oorspronkelijke en natuurlijke schoonheid van het buitenleven. De keramische tegel heeft een houteffect dat zorgt voor een origineel en esthetisch effect dat zorgt voor een warme en zachte gloed. De ietwat versleten look van de tegels creëert het gevoel van eeuwenoude charme in de ruimte dat in perfect balans is met de moderne meubels. De Country Wood bestaat uit een expressief kleurenpalet; Country Bianco, Country Greige, Country Ice, Country Marrone en Country Tortora. Deze kleuren staan bekend rondom het uitstralen van bruikbaarheid, kracht en esthetiek. De keramische tegels zijn zo ontworpen dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Hout look

De keramische tegel Country Wood creëert een hout-effect met keuze uit de verschillende, natuurlijke en gebalanceerde kleuren die voor een warm en knus gevoel zorgen. Deze tegels zijn in drie verschillende maten te verkrijgen, namelijk; 20cm x 120cm x 10mm – 25cm x 151cm x 10mm – 40cm x 120cm x 20mm. De verschillende maten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en hierdoor heeft u een gezonde keuze uit deze unieke tegelcollectie. Ervaar met uw eigen ogen wat de Country  Wood keramische tegels met hout-effect voor gevoel creëert in een ruimte, door een bezoek te brengen aan onze showroom! 

 

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.