Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een unieke collectie van Casalgrande Padana, dat bestaat uit steengoedtegels van porselein met een uniek en authentiek steen effect. Dit steen effect zorgt ervoor dat de tegels van de Pietre di Paragone collectie een warm gevoel uitstraalt, van schoonheid en robuuste kracht. Bij deze tegels, waar uniciteit en exclusiviteit de onderscheidende details vertegenwoordigen, ontdekt u de mogelijkheden rondom het plaatsen van keramische tegels bij bijvoorbeeld een spa. Pietre di Paragone is uitgebracht met de mogelijkheid om te kiezen tussen enorm veel verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat deze unieke tegels aan iedere internationale smaak voldoen!

Pietre di Paragone geïnspireerd door de natuur

De collectie Pietre di Paragone is het porseleinen steengoedassortiment dat is geïnspireerd op natuursteen. De inspirerende materialen die gebruikt worden voor deze porseleinen tegels, zijn de traditionele natuurstenen die je doen herinneren aan het “oude Europa”. Naast dat u de keuze heeft uit enorm veel verschillende kleuren, komen de stenen ook in verschillende maten. Zo heeft de kleinste tegel een afmeting van 30 x 60cm en de grootste een afmeting van 60 x 120cm. Bent u benieuwd naar de unieke collectie Pietre di Paragone van Casalgrande Padana? Breng dan direct een bezoek aan onze showroom en dan vertellen wij u hier alles over!

Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.