Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een vloertegelserie met een tijdloze en authentieke uitstraling, genaamd Pietre di Sardegna van de Italiaanse tegelproducent Casalgrande Padana. Een serie dat bestaat uit unieke tegels, dit komt doordat er op iedere tegel een andere natuurlijke uitstraling rust. Dit creëert de tijdloze schoonheid en combineert dit met de hoge verwachtingen en de duurzaamheid van de porseleinen tegels. Een serie dat ook vaker wordt gekozen bij grote projecten. Wilt u bijvoorbeeld een verfijnd en gevoelig ontwerp uitstralen met uw vloer? Dan kan dit met de Pietre di Sardegna tegels. Ze stralen deze gevoelens uit door de aardetinten en de minuscule gevels van de tegels. 

Verschillende soorten van de Pietre di Sardegna

De verschillende soorten en maten van de Pietre di Sardegna serie kunnen niet op. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om deze bijzondere tegels te verkrijgen in een formaat van 15 x 15cm tot een formaat van 160 x 320cm. Dit zorgt er voor dat de mogelijkheden enorm divers zijn en dat de Pietre di Sardegna, voor zowel kleine huisprojecten als grote nieuwbouwprojecten gebruikt kan worden. De serie komt ook in acht verschillende en unieke kleuren. Ieder van de kleuren zorgt ervoor dat het beste van de tegels naar voren springt. Bent u benieuwd naar de tijdloze en authentieke uitstraling van de Pietre di Sardegna serie? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en dan laten wij u de tegels van Casalgrande Padana graag zien!
 

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.