Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Pietre Etrusche is een collectie uit de Pietre Native lijn van Casalgrande Padana. De Pietre Native is geïnspireerd door de meest kostbare en zeldzaamste natuursteen waar je de aders en kleuren nog in terug kunt vinden. Ontdek opnieuw de schoonheid achter de kleuren van de oude wereld met de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan afwerkingen en oppervlakken. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Capalbio, Manciano, Paestum, Pitigliano, Santa Fiora, Saturnia en Sovana.  Natuur en cultuur komen samen waardoor de Pietre Etrusche in staat is om aan iedere internationale smaak te voldoen en tegelijkertijd voldoen aan de meest actuele eisen. Eisen zoals het onderhoudsgemak, prestatie en weerstand zijn van top niveau!

Porselein steengoed

De tegel is geproduceerd in porselein steengoed en door de avant-garde productietechnologie. Deze technologie wordt versterkt door de zoektocht die vooraf aan de tegels af gaat waar er gezocht wordt naar een perfecte synthese tussen structurele en esthetische kwaliteit. De tegels komen in verschillende afmetingen, zo kunt u een tegel kiezen die 30cm x 60cm is maar ook een tegel van 60cm x 120cm. Bent u benieuwd naar de schoonhein van Pietre Etrusche wand- en vloertegel? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek het met eigen ogen!

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.