Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Gemstone is een nieuwe lijn van FMG dat geïnspireerd is door de gevarieerde wereld van mineralen. Een unieke lijn dat opvalt door een exclusief oppervlak dat een diepe en esthetische pracht uitstraalt. De tegels bestaan uit een combinatie van edelstenen met een bonte textuur die gekristalliseerde tinten afwerpen. Door de bonte textuur zijn de dunne aderen van de natuurlijke mineralen nog licht zichtbaar en straalt er een natuurlijke gloed van deze tegels af. 

Gemstone kleuren

Gemstone wordt aangeboden in unieke kleuren die behoren tot de bekende tinten van edelstenen. Zo komt de Gemstone lijn in drie unieke kleuren, namelijk; Pearl, Rose en Violet. Van het melkachtig opaalwit tot roze perziknuances tot de prachten unieke violet tinten. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten van 300cm x 150cm en 75cm x 37,5cm. De oppervlakte is heeft een gepolijste afwerking die een het prachtige samenspel van de minarelen naar boven laat komen, en tegelijkertijd een driedimensionaliteit beeld creëert. Bent u benieuwd naar de bijzondere maar prachtige Gemstone tegels van FMG? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij u mee door de lijn met unieke kleuren!

Gekristalliseerde tinten marmer look tegels FMG Iris
Historische ambachtelijke creatie tegels FMG Iris
Italiaanse Authentieke Elegante tegels FMG Iris
Gerecycled marmerlook tegels FMG Iris
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.