Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

FMG Rialto is een unieke tegel dat aantoont dat FMG maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen. De tegels zijn namelijk een authentieke combinatie van gerecycled marmer en steenslag, gecombineerd met beton of kalk. Door de eenvoud van de Rialto tegels, wordt de hoogste originaliteit en échte Italiaanse elegantie behouden. Tevens zijn deze tegels ’s werelds meest prestigieuze voorbeelden van de geschiedenis van Italiaanse architectuur. 

Rialto; de brug

FMG Rialto heeft de geschiedenis van het Italiaanse architectuur overgenomen, en gecombineerd met een serie porseleinen aardewerk in 13 verschillende kleuren. Deze kleuren komen daarnaast ook nog eens in vier verschillende maten en drie variaties van de oppervlakte afwerkingen. De Rialto tegels hebben een tijdloze look en slaan hierdoor een brug tussen het heden en het verleden. Door de vele mogelijke variaties passen de Rialto tegels in vele interieurs, stijlen en omgevingen. Bent u benieuwd naar de tijdloze klassieker? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan vertellen wij u graag meer over de unieke tegels van Rialto.

Gekristalliseerde tinten marmer look tegels FMG Iris
Historische ambachtelijke creatie tegels FMG Iris
Italiaanse Authentieke Elegante tegels FMG Iris
Gerecycled marmerlook tegels FMG Iris
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.