Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De lijn Venice Villa heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd, als een van de meest originele en ambachtelijke creaties van de Italiaanse tegel architectuur. Eeuwen geleden werden paleizen en enorme villa’s volledig betegeld met deze unieke tegels. FMG wil dit ambachtelijke gevoel opnieuw tot leven wekken door deze unieke Venice Villa lijn aan te bieden. Villa’s met ongekende schoonheid, in de Italiaanse regio Veneto, hebben de inspirerende vlam naar deze lijn doen opwekken. Een collectie die garant staat voor een veelzijdig ontwerp waarbij het historische met de huidige stijltrends wordt gecombineerd.

Variatie met Venice Villa

Met de Venice Villa lijn wilt FMG de nobele traditie en de ambacht van deze tegels in leven houden met een moderne, hedendaagse invalshoek. Het is FMG gelukt om de Venice Villa in 13 verschillende, opmerkelijke kleuren uit te brengen. Iedere kleur is weer verkrijgbaar in vier verschillende maten, waarbij u de keuze heeft uit drie opmerkelijke oppervlaktes. U kunt kiezen uit gepolijst, gestructureerd of onbehandeld. Bent u nieuwsgierig naar de ambachtelijke en nobele uitstraling van de Venice Villa lijn? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij  u graag mee door de verschillende tegels van FMG!

Gekristalliseerde tinten marmer look tegels FMG Iris
Historische ambachtelijke creatie tegels FMG Iris
Italiaanse Authentieke Elegante tegels FMG Iris
Gerecycled marmerlook tegels FMG Iris
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.