Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Imola Aroma lijn staat onvermijdelijk als reflectie op de Italiaanse smaak. Een groot gedeelte van de Italiaanse cultuur bestaat uit kunst, design en eten, deze tegel is gecreëerd door het voeden van de collectieve verbeelding. De tegel straalt pure creativiteit en is gemaakt met de gedachte om de dagelijkse ervaringen van smaak en kleur te versmelten. Dit heeft geleid tot de naam Aroma.

Kleur en smaak

In de Italiaanse cultuur hebben er veel een sterke mening over kleur en smaak, en daar is rekening mee gehouden met de Imola Aroma lijn. Zo bestaan de Aroma tegels uit één formaat van 6cm x 24cm met een dikte van 9,8mm, maar is de keuze naar kleur enorm. Zo heeft u de keuze tussen de volgende kleuren: wit, groen, donker groen, turquoise, blauw, rood, paars, donker roze, tabak- en zandkleur. Imola Aroma staat voor karakter en deze tegels stralen niets anders uit dan dat!

Bent u benieuwd naar de ‘glossy’ en vol van unieke karakteristieke eigenschappen van de Imola Aroma tegels? Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u met uw eigen ogen de tegels van Imola en andere Italiaanse tegelleveranciers kunt bewonderen.

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.