Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Imola Gesso lijn is een tegel dat bestaat uit het veelvormige materiaal klei, dat door de gehele geschiedenis van de mens is gebruikt. Klei wordt nog altijd gebruikt voor een breed scala aan artistieke creaties en ook bij Imola kunt u rekenen op 145 jaar ervaring in het keramische cultuur. Imola verbindt twee creatieve ideeën met elkaar, namelijk het industriële product en het ambachtelijk artefact. Hierdoor creëren zij één concept van vorm en stijl dat ontstaan is uit twee verschillende werelden.

Esthetische tegels van klei

Imola Gesso bestaat uit tegels die verschillende dikte en kleuren hebben. Zo bestaat uw keuze uit zes verschillende kleuren, namelijk; kaolien, klei, terracotta, baksteenrood, cement en kobalt. Iedere kleur is weer uniek en zorgt voor een veelzijdige keuze. Naast de bijzondere kleuren heeft u ook keuze in de dikte van de tegel, zo komen deze tegels in 9,8mm en 11,3mm. De tegels worden in één en dezelfde maat geleverd en de maat hiervan is 10cm x 20cm.

Bent u benieuwd naar de authentieke uitstraling die de Imola Gesso tegels uitstraalt? Breng dan een bezoek aan onze showroom en maak kennis met Imola Gesso en de andere lijnen van het Italiaanse tegelmerk.

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.