Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Met de Muse collectie brengt Imola een unieke combinatie van steen en marmer op de markt. Naast de onderscheidende samensmelting van materialen zijn de Imola Muse tegels op unieke wijze geproduceerd, waardoor de tegels met twee soorten oppervlakte afwerkingen worden geleverd. Zo heeft u de keuze uit een ‘gepatineerd’ of ‘open korrel’ afwerking. De nerven van de steen worden hiermee op spiegelende wijze bewerkt, waardoor de tegels een geometrisch patroon bevatten. Zo creëert u met Muse Imola tegels helemaal zelf het design voor uw interieur.

Muse tegels: esthetisch, uniek, tijdloos

Door het gebruik van exclusieve technologie benadrukt de Imola Muse lijn de unieke grafische weergave op de tegels. Dit geeft alle tegels een tijdloos, esthetisch design, passend in elk interieur. Alle tegels worden op ambachtelijke wijze in Italië geproduceerd, tegen de hoogste kwaliteit. Imola Ceramica Muse tegels worden standaard in de formaten 120x120, 60x120 en 60x60 geleverd, in de kleuren grijs, wit, donkergrijs, en beige.

Spreekt deze Imola Muse collectie u aan? Tegels Expert bekijkt graag hoe de Muse collectie helemaal kan voldoen aan uw wensen. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Maak alvorens een afspraak.

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.