Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Industrieel met een smaakje metallic. Imola Ceramica heeft met zijn collectie Tube laten inspireren door het dynamische ondergrondse leven van een metropool. Met een kenmerkende metallic stijl, geleverd in de kleuren zwart, wit, grijs en bruin, en leverbaar in verschillende formaten, sluit de Imola Tube collectie helemaal aan op de hedendaagse interieurdesign behoefte. Bent u op zoek naar elegantie, stijl en passie voor de moderne tijd? Laat u verrassen door de Tube collectie van één van Italiaanse bekendste tegelleverancier.

Tube tegels: passend in elk design

Imola is een eigentijds merk dat voldoet aan alle stijlvereisten met de Tube collectie. De Italiaanse tegels zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en met de hoogste zorg op ambachtelijk samengesteld. De tegels hebben een grote, exclusieve afmeting, die de deuren opent naar nieuwe designperspectieven voor uw interieur. 

Wilt u graag een proeftegel van Imola Tube ontvangen? Neem contact met ons op! Dan helpen wij u graag verder. Of maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms!

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.