Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De keramische tegellijn Wood 1a4 van Imola is een serie van keramische tegels die het beste omgeschreven worden door één woord, namelijk authentiek. De nieuwe collectie ontstaat uit een keramische tegel die zorgt voor een natuurlijk design, ongeacht in welke ruimte deze tegels gelegd worden. De krachtige uitstraling van de Wood 1a4 tegels zorgen voor een warme en zachte gloed.

Houteffect

Imola Wood 1a4 is ontworpen met de gedachte om een product te creëren met een antieke charme maar toch met een moderne look. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in één vaste maat en dikte van 30cm x 120cm x 10mm en in drie verschillende kleuren: amandel, donker beige en bruin. De keramische tegels zijn gemaakt met een duurzame gedachte dit doordat het voor een natuurlijke look zorgt die voor een lange tijd mee gaat. Ongeacht dat de keramische tegels exact dezelfde uiterlijk hebben als dat van hout, is de tegel toch bestendig tegen krassen en vervormt het ook niet op lange termijn.
Wilt u de kunst van het creëren van een natuurlijke look met een keramische tegel zelf ervaren? Dan nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de Wood 1a4 van Imola in onze showroom!

Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.