Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De .3Wood lijn van Leonardo Ceramica is een unieke keramische tegel dat de sferen van de natuur met zich mee brengt. Het .3Wood-project is ontstaan uit langdurig maar een zeer zorgvuldige observatie rondom de essentie van hout. De naam is dan ook een directe verwijzing naar het onderzoekproces dat Leonardo Ceramica ervaren heeft. Ze hebben in het onderzoek drie houtsoorten onderzocht, namelijk de walnoot, eiken en frake. De drie verschillende houtsoorten zijn samengesmolten en zo is er een authentiek en origineel houtoppervlakte gecreëerd. 

Natuurlijke aantrekkingskracht

Doordat de tegel sprekend lijkt op écht hout, hebben deze tegels een enorme natuurlijke aantrekkingskracht. Het uiterlijk, het tastgevoel, de nerf en de kleuren herinneren aan het klassieke aspect van houten planken, met de bruine en beige kleuren, terwijl de grijze en witte kleuren doen denken aan witgekalkte vloerplanken. De tegels komen vier verschillende kleuren; grijs, bruin, beige en wit. Daarnaast zijn ze ook in verschillende maten verkrijgbaar; 60cm x 180cm – 20cm x 180cm – 20 cm x 120cm. De .3Wood keramische tegels zijn dé perfecte oplossing wanneer u een natuurlijke sfeer binnenshuis wilt creëren. Bent u benieuwd naar de natuurlijke aantrekkingskracht van .3Wood van Leonardo Ceramica? Wij ontvangen u graag in onze showroom zodat u dit met eigen ogen kunt ervaren!

Ruwe bijzondere vormen tegels Leonardo
Elegante unieke keramische Leonardo
Fascinerende klassieke tegels Leonardo
Essentie van hout achtige keramische tegels Leonardo
Sterk karakteristieke tegels Leonardo
Keramische authentieke tegels Leonardo
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.