Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Leonardo Ceramica Ashima lijn. Keramische tegels met een ruw uiterlijk, sterk karakter door de  groeven, markeringen en rimpelingen en zachte kern. De Ashima lijn is geïnspireerd op de omgeving rondom de Ashima rots: een surrealistische plek, gekenmerkt door bijzondere vormen en rotsige omgeving. Laat u inspireren door deze prachtige lijn van Italiaanse bekende tegelmerk Leonardo Ceramica.

Tijdloze tegels voor elk interieur en exterieur

Door het ruwe uiterlijk, de groeven en de markeringen op de steen wordt het licht op een unieke stijl gebroken. De steen heeft een zachte kern en een gladde oppervlakte dan op iedere tegel weer uniek is. De tegels komen in drie verschillende maten, namelijk; 30cm x 60cm – 60cm x 120cm – 60cm x 60cm. Leonardo Ceramica Ashima tegels zijn leverbaar in de lichte, neutrale kleuren wit en beige, alsmede twee krachtige kleuren: grijs en zwart.  Het unieke karakter van Ashima straalt dan ook de eigenschappen uit van een ware legende.Bent u benieuwd naar het complete verhaal achter de legende van Ashima? Laat u verrassen door de krachtige eigenschappen van Ashima in onze showroom!

Essentie van hout achtige keramische tegels Leonardo
Ruwe bijzondere vormen tegels Leonardo
Sterk karakteristieke tegels Leonardo
Keramische authentieke tegels Leonardo
Elegante unieke keramische Leonardo
Fascinerende klassieke tegels Leonardo
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.