Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Leonardo Ceramica heeft een bijzondere lijn weten te creëren, namelijk de Leonardo Waterfront. Waterfront is in essentie een mengsel dat bestaat uit cement en gebakken tegels. Dit mengsel is samengebracht in één project en zo is de bijzondere Waterfront lijn ontstaan. De gebakken tegels staan voor hun traditionele en warme gloed en het cement staat voor het minimalistische moderne uitstraling. Samen zorgen deze twee stijlen ervoor dat er één uneik product is ontstaan die u zowel voorziet van de traditionele warmte maar dat tegelijkertijd klassiek en modern is.

Hedendaagse smaak

Door de combinatie van de twee stijlen kan er een hedendaagse smaak worden behouden in iedere omgeving waar de tegels gelegd worden. Zo is de Waterfront collectie op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de architectuur en interieur design. De keramische tegels van Leonardo Waterfront zijn verkrijgbaar in twee maten; 60cm x  60cm – 90cm x 90cm. Deze maten kunnen in vijf verschillende kleuren geleverd worden; wit, cappuccino, beige, grijs en zwart. Bent u benieuwd naar de warme maar traditionele lijn; Waterfront? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom zodat u met eigen ogen deze keramische tegels kunt ervaren.

Ruwe bijzondere vormen tegels Leonardo
Elegante unieke keramische Leonardo
Fascinerende klassieke tegels Leonardo
Essentie van hout achtige keramische tegels Leonardo
Sterk karakteristieke tegels Leonardo
Keramische authentieke tegels Leonardo
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.