Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons
AVA Macchia Antica weergaloze marmer-look tegels

De AVA Macchia Antica collectie presenteert weergaloze marmer-look tegels die ieder interieur omkeert tot een luxueuze omgeving. De AVA collectie bestaat uit droog geperste porseleinen tegels gemaakt van enkel de hoogste kwaliteit materiaal. Wanneer u op zoek bent naar duurzame Italiaanse tegels, is de Macchia Antica tegels een kijkje waard. De collectie is verkrijgbaar bij Tegels Expert.

Italiaanse slabs met pure stijl

De Italiaanse tegelfabrikant AVA Ceramica weet met het aanbieden van de Macchia Antica elk interieur om te vormen tot een stijlvolle plek. Een neutrale kleur in combinatie met een natuurlijk marmer patroon geeft de tegels een rustig, uitgesproken karakter. Hierdoor zijn de Italiaanse tegels in elke ruimte passend. De slabs tegels zijn verkrijgbaar in diverse grote formaten, waaronder 60x120, 120x120, 280x120 en 320x160. Tevens zijn de tegels verkrijgbaar in de diktes 6 of 8,8 mm. Wilt u de AVA Macchia Antica komen bekijken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.