Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

MGM heeft een unieke en elegante wandtegel ontworpen met de naam Briliant Cucina. Dit betekent simpelweg ‘Briljante keuken’, en zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze tegels ontworpen om als keukenwand te dienen. Ze creëren een unieke 3D-effect in de ruimte wat enorme impact maakt. Het is MGM gelukt om een bijzondere tint op de elegante Briliant Cucina tegel te plaatsen, die er voor zorgt dat de tegel voldoet aan de hedendaagse moderne eis. 

Verleidelijke Brilliant Cucina

Zo komt de unieke keuken wandtegel van MGM in verschillende, maar verfijnde kleuren. De keramische tegels komen in de kleuren grijs, amandel en taupe. De tegels komen met een vaste afmeting, ongeacht welke kleur u wenst, van 60cm x 25cm. Ondanks dat de tegels in één vaste maat komen, is het toch mogelijk, door de verschillende printen, om een unieke backsplash te creëren in iedere keuken. Er worden verschillende printen gemengd waardoor de authentieke uitstraling van Briliant Cucina ontstaat. Bent u nieuwsgierig naar wat deze kleine maar bijzondere wandtegels voor u kunnen betekenen? Kom dan langs bij ons in de showroom en dan nemen wij u mee door de unieke collectie van Briliant Cucina!

Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Unieke 3D effect houtenlook tegels MGM Ceramiche
Unieke en moderne authentieke tegels MGM Ceramiche
Keramische mozaïek tegels MGM Ceramiche
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.