Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Crystal lijn van de Italiaanse tegelproducent MGM is een bijzondere toevoeging aan hun totale collectie. Deze unieke tegel is ontworpen door het jonge en dynamische team van MGM, die geïnspireerd waren door een romantische en dromerige gloed voor in de badkamer. Het MGM team heeft met de Crystal lijn een unieke prestatie weten te behalen. Ze hebben het er met hun oog voor detail voor gezorgd dat ze een bijzondere tegel in productie hebben kunnen plaatsen.

Crystal ook voor douchebak

Naast de standaard uitvoering in keramische tegels, heeft MGM ook een mozaïek versie uitgebracht van de Crystal lijn. De tegels van mozaïek zijn uitermate geschikt om te dienen als tegels voor de douchebak. Deze serie bestaat uit één formaat van 20cm x 50cm en is hierdoor een perfecte afmeting tegel voor de badkamer. De tegels komen in schitterende variaties van de pastelkleuren; wit, grijs, beige, blauw en groen. Deze kleuren zorgen voor de romantische en dromerige uitstraling van de tegels. Bent u benieuwd naar de bijzondere Crystal tegelserie van de Italiaanse tegelproducent MGM Ceramiche? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u overdonderen door de unieke uitstraling.

Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Unieke 3D effect houtenlook tegels MGM Ceramiche
Unieke en moderne authentieke tegels MGM Ceramiche
Keramische mozaïek tegels MGM Ceramiche
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.