Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

MGM heeft een faux houten vloer uitgebracht onder de naam Madeira. Met de houten look van de porseleinen tegels wordt er een natuurlijke sfeer binnenshuis gebracht. Met Madeira is het MGM gelukt om aan de moderne eis van vandaag te voldoen, in combinatie met de natuurlijke uitstraling. Zo bestaat Madeira uit de moderne productie van hoge kwaliteit Italiaanse tegels, en zijn alle voordelen van de traditionelen porseleinen tegels behouden. 

Madeira vissengraatpatroon

MGM Ceramiche biedt de Madeira tegels ook aan in een vissengraatpatroon, wat natuurlijk zeer uniek is voor porseleinen tegels. Naast dat de Madeira tegels in verschillende patronen beschikbaar is, heeft u ook een gevarieerde keuze met betrekking tot de kleuren. Zo kunt u voor de moderne, witte en grijze tinten kiezen, voor de meer traditionele tinten van amandel en eik. De tegels van Madeira komen in één maat van 17cm x 62cm en kunnen dus in twee verschillende patronen gelegd worden. Bent u benieuwd naar de unieke faux houten vloer van MGM Ceramiche? Wij ontvangen u graag in onze showroom en laten u graag het verschil tussen de moderne en de traditionele tinten ervaren.
 

Romantisch en dromerig gevoel van tegels MGM Ceramiche
Unieke 3D effect houtenlook tegels MGM Ceramiche
Unieke en moderne authentieke tegels MGM Ceramiche
Keramische mozaïek tegels MGM Ceramiche
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.