Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons
Ston Italia Old Fashion tijdloze mozaïek tegel

Old Fashion van Ston Italia is ontworpen met het idee om een statement te maken. Ze willen namelijk aantonen dat een Old Fashion stijl met een modern jasje, zorgt voor een tijdloze mozaïek tegel. Zo wordt de eenvoud van tientallen jaren gebruikt als inspiratie, maar worden deze tegels met de techniek en de wens van vandaag, geproduceerd. Old Fashion is dan tegelijkertijd ook een verwijzing naar het verleden en naar het heden. Door deze twee stijlen te combineren is het een tegel die in veel verschillende interieur past. 

De kleuren van Old Fashion

Ston Italia heeft de kleuren eenvoudig gehouden bij de collectie van Old Fashion. Zo heeft u keuze uit twee verschillende kleuren, namelijk: zwart en wit. Toch zijn er meerdere mogelijkheden, ondanks dat er slechts twee kleuren zijn. Er wordt namelijk enorm veel gemengd met elkaar en worden er ook andere vormen gevormd. De collectie is verkrijgbaar in twee verschillenden soorten, namelijk: de vierkant en de hexagon. De afmetingen zijn 48mm x 48mm en de hexagon heeft een afmeting van 23cm in omtrekt. Beide tegels zijn verkrijgbaar met een dikte van 6mm. Bent u benieuwd naar de Old Fashion collectie van Ston Italia? Dan nemen wij u graag mee in een ronde bij onze showroom!

Benieuwd naar de
mogelijkheden?
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.