Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Spaanse tegelproducent Prissmacer heeft de lijn Bercy uitgebracht met de achterliggende gedachten om de waarde van klassiek en minimalisme uit te stralen. De keramische tegel heeft een modern design en kan zowel als vloer- en wandtegel gebruikt worden. Door de klassieke en minimalistische uitstraling van de tegel is het voor ieder interieur een eenvoudige aanwinst die verkrijgbaar is in meerdere kleuren. 

Eenvoud en klasse

Prissmacer heeft Bercy in vier verschillende kleuren uitgebracht die weer in het thema van eenvoud en minimalisme zijn gegoten. De kleuren Bercy Light, Bercy Grey, Bercy Sand en Bercy Mud stralen dit stuk voor stuk uit. De vier verschillende kleuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk; 30cm x 60cm – 60cm x 60cm. Bent u benieuwd naar de unieke uitstraling van de moderne keramische tegels van Prissmacer? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij u mee in de wereld van Prissmacer!

Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Klassieke Spaanse tegels Prissmacer Ceramica
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.