Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Prissmacer Galibier is een collectie van de Spaanse tegelproducent Prissmacer. De tegels zijn zo ontworpen dat het zowel in een harmonieuze als gedurfde interieur passen. Zo is de Galibier een unieke collectie dat een hoogtepunt is van klassieke tegels die verweven zijn met een origineel accent. De tegels hebben een glinsterende tint wanneer er licht op valt en hierdoor kan er een verbazingwekkende variaties ontstaan. 

Galibier Mud-tegel

Ondanks dat de tegel in de klassieke hoofdkleur beige komt, is de tegel toch zeer authentiek. De tegels kunnen zowel als vloer- en wandtegels gebruikt worden. De Galibier tegels komen in vier verschillende kleuren, namelijk; Light, Grey, Sand en Mud en komen in verschillende vormen en maten. Bent u benieuwd naar de Galibier tegels die het hoogtepunt van de klassieke tegels zijn? Neem dan een bezoek aan onze showroom!

Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Klassieke Spaanse tegels Prissmacer Ceramica
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.