Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Prissmacer Hobby is een unieke collectie van vloer- en wandtegels met een steenachtig patroon. Hobby is ontworpen met de toon op decoratie en interieurontwerp en hierdoor geschikt voor enorm veel ruimtes. De Hobby collectie is leverbaar in een vierkante geometrische vorm dat gemaakt is uit verschillende materialen en oppervlaktes. Zo kan de Hobby collectie ook als Patchwork tegels ingezet worden en zo leuke patronen creëren. 

Hobby Patchwork

De tegels vormen samen een uniek patroon dat er voor zorgt dat iedere kamer weer anders ervaren wordt. De tegels komen in vier verschillende kleuren, namelijk; Hobby Light, Hobby Base, Hobby Dec. Light en Hobby Grigio. De traditionele kleuren zijn behouden zodat de moderne look behouden kan worden in combinatie met de tonen op decoratie. De tegels zijn leverbaar in één vaste maat 60cm x 60cm. Bent u benieuwd naar de bijzondere mogelijkheden die de Hobby tegels van Prissmacer met zich meenemen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze showroom!
 

Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Klassieke Spaanse tegels Prissmacer Ceramica
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.