Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Prissmacer Porcelux is keramische lijn dat de geïnspireerd is door het dagelijks leven. Prissmacer vertaald de dagelijkse emoties en gevoelens van onze lichaam naar een uniek textuur op de tegels. De Prissmacer Procelux bestaat uit een lijn keramische tegels waar de aderpatronen nog zichtbaar zijn waardoor er een gevarieerde kleurschakering door de gehele tegel loopt. De Spaanse tegelproducent is al vele jaren actief en creëert tegels, met de nieuwste technologieën, van de hoogste kwaliteit, Procelux is er één van.

Uitgebreide en gevarieerde collectie tegels

Prissmacer heeft de Porcelux collectie met enorm veel varianten uitgebracht. De lijn is namelijk gebaseerd op de dagelijkse gevoelens en emoties, en net zoals dit bij ieder mens kan verschillen, hebben zij voor ieder een tegel ontworpen. De Porcelux tegels komen in verschillende soorten en maten, maar ook in een enorme variatie van verschillende kleuren. Bent u benieuwd naar de Porcelux tegels die als thema staan voor het uiten van de dagelijkse emoties en gevoelens? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom zodat u verrast kan worden door de keramische tegels van Prissmacer van hoge Spaanse kwaliteit!

Klassieke Spaanse tegels Prissmacer Ceramica
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.