Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een unieke serie bestaand uit keramische tegels, van de Spaanse tegelproducent Prissmacer. De mogelijkheden met de Vanity serie zijn groot. Vanity doet zijn naam eer aan. Vanity staat namelijk voor “ijdelheid” en dat is precies het gevoel wat naar boven wordt gehaald wanneer deze keramische tegel wordt gezien. De Spaanse tegelproducent Prissmacer, heeft deze serie uitgebracht met maar één doel voor ogen; luxe uitstraling. Wanneer de tegels in de betreffende ruimte worden geplaatst, dan veranderen ze de sfeer. Een gloed van luxe in combinatie met het aanzien van de keramische tegels van hoogste kwaliteit, zorgen voor een perfect resultaat.

Gevarieerde kleuren van Vanity

IJdelheid kan in verschillende kleuren worden getoond, dit heeft Prissmacer Ceramica ondervonden bij de Vanity serie. Zo hebben zij er voor gekozen om de Vanity serie in vier verschillende kleuren uit te brengen. Bij andere series wordt er vaak gezocht naar unieke kleuren, maar bij Vanity heeft Prissmacer gekozen voor klasse. De vier kleuren zijn de krachtige kleuren: bruin, zwart, grijs en parel. Daarnaast heeft u de keuze om de tegel te verkrijgen in de maat 60 x 120cm of 120 x 120cm. Bent u benieuwd naar ijdele uitstraling van de Vanity Serie? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en dan nemen wij u graag mee in de luxe sferen.

Geometrische steenachtige tegels Prissmacer Geramica
Klassieke Spaanse tegels Prissmacer Ceramica
Harmonieuze keramische unieke tegels Prissmacer Ceramica
Klassieke verbazingwekkende tegels Prissmacer Ceramica
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.