Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Naast de bekende mozaïek tegels van Ston Italia, zijn ze ook innoverend met unieke wasbakken. Zo worden er wasbakken geproduceerd van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan wasbakken van keramiek of natuursteen. Naast de variërende materialen, zijn de ontwerpen hiervan ook uniek en straalt iedere wasbak weer wat anders uit. Hierdoor heeft u keuze uit meerdere stijlen, denk hier aan: moderne stijl, klassieke stijl, robuuste stijl of juist een hele zachte stijl . De wasbakken hebben ook een andere ‘look’, dit komt bijvoorbeeld doordat niet iedere natuursteen hetzelfde is. 

Bolle; bomvol unieke ontwerpen

Ston Italia wilt voor iedere tegel een passende wasbak hebben voor in de badkamer, toilet of andere locatie. Door de unieke ontwerpen komen ze al aardig dichtbij en heeft Ston Italia zelfs een wasbak ontworpen die buiten, staand, geleverd kan worden. De Bolle Conoterra is een ‘hoorntje’ van 450mm hoog en kan zo geplaatst worden, bijvoorbeeld naast een zwembad of een terras.  De Bolle Conoterra is slechts één enkel ontwerp dat aantoont dat Ston Italia een innoverende en unieke tegelproducent is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de uniek ontworpen wasbakken van Ston Italia? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en dan nemen wij u mee door de vele en unieke ontwerpen van de Bolle collectie!

Keramiek en natuursteen wasbak Ston Italia Bolle
Italiaanse moderne wasbak Ston Italia
Mozaïek Italiaanse wasbak Ston Italia
Wasbakken keramiek Ston Italia bolle
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.