Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Een van de meest unieke collectie dat is uitgebracht door Ston Italia, namelijk Cocco. De Cocco mozaïeken tegels worden namelijk met een bijzondere manier van werken geplaatst. Daar waar normaal de standaard mozaïeken tegels op een ‘sheet’ komen en de volledige sheet wordt gemonteerd, wordt de Cocco lijn eerst geweven. Het weven, met artisanale technieken, vindt volledig handmatig plaats. Dit zorgt voor een exclusieve en unieke levering, keer op keer weer. De Cocco mozaïek tegel wordt geproduceerd met kokosnoot hout. 

Meer over Cocco

De Cocco collectie van Ston Italia dient met beleid geplaatst te worden. Dit komt doordat het kokoshout makkelijk gesneden wordt door het passende gereedschap. Daarom dient er gewerkt te worden met gereedschap dat niet schadelijk is voor het kokoshout van Cocco. Is Cocco eenmaal aangelegd? Dan bent u gegarandeerd van een unieke en natuurlijke sfeer die in de betreffende ruimte hangt. De Cocco mozaïek tegel kan geleverd worden in twee verschillende maten, namelijk 20mm x 20mm of met de 20mm x 40mm. De sheets worden geleverd met één standaard kleur, namelijk de kleur van kokoshout. Wilt u de unieke collectie met eigen ogen ervaren? Brengt u dan een bezoek aan een van onze showrooms!

Mozaïek kokosnoot hout tegels Ston Italia
Kokosnoot hout tegels Ston Italia Cocco
Mozaïek hout tegels 
Ston Italia Cocco
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.