Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia heeft een unieke collectie opgezet met de meest creatieve ontwerpen, voor de mozaïek tegels. De collectie Aalto bestaat uit verschillende vormen, soorten en maten. Door de uniek ontworpen patronen van Ston Italia, zijn er bijzondere combinaties mogelijk gemaakt. Een voorbeeld hiervan is de Ypsilon tegel uit de Aalto lijn. Deze hebben een unieke vorm en maken hierdoor een bijzondere indruk, dit vanaf het eerste moment dat men ze ziet. Met Aalto wordt er een combinatie van de klassieke en moderne tijd gecreëerd en behouden.

Mogelijkheden met Aalto

De mogelijkheden met de Aalto collectie van Ston Italia, zijn enorm. Zo kunt u de keuze maken om uw vloer of wand, binnen en buiten, volledig door deze collectie te worden gelegd. Of u kunt ervoor kiezen om deze unieke tegels te gebruiken om een egale muur te ‘breken’. Zo kunt u hiervoor bijvoorbeeld de Aalto Puzzle Mix gebruiken. Alle tegels in deze lijn kunnen worden gebruikt als vloer- en/of wandtegels, voor zowel binnen als buiten en ook voor uw badkamer/sauna/spa. De tegels zijn ook goed geschikt voor eventuele vloerverwarming. Bent u benieuwd naar de unieke Aalto mozaïek tegels? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms!

Unieke creatieve tegels Ston Italia Aalto
Italiaanse Mozaïek tegels Ston Italia Aalto
Creatieve mozaïek tegels Ston Italia Aalto
Unieke Italiaanse mozaïek tegels Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.